Još tri dana do dočeka 7526. godine u Novom Sadu

Na više od 21 kultne lokacije širom Novog Sada među kojima su kulturna, administrativna, poslovna i obrazovna zdanja, kao i ugostiteljski objekti, u subotu, 13. januara, povodom Srpske Nove godine, nastupiće izvođači najrazličitijih žanrova.

Divna Ljubojević nastupiće u pozorišnoj sali poslovnog centra NIS, Laibach u Srpskom narodnom pozorištu, Kaliopi u Pozorištu mladih, Matija Dedić i Zoran Predin u Novosadskoj sinagogi, sastav Imar i njihov specijalni gost Slobodan Trkulja u maloj sali SNP-a, Filharmonija mladih u Sinagogi, opera za decu udruženja Visoko C biće izvedena u Eđšegu, moderan cirkus – Kabare Bre i orkestar Aleksandra Dujina u Zapadnom holu SPENS-a, različita kulturno-umetnička društva iz Zone 021 u holu Železničke stanice. Budući Youth Creative Polis, takozvana Kineska četvrt, predstaviće programe na četiri lokacije za ljubitelje tehno zvuka i rep muzike, kada će Paul Ritch iz Francuske, Lag, Klaus i Techa nastupiti u Fabrici, a Necone, Friday Swag, Janchezz, Rasheed i Yeah Left u klubu Quarter. Nikola Vranjković nastupiće u Novosadskom pozorištu, Marčelo & Napeti quintet Mutant Urban Dance Ansambl dolaze u Gerila Bar, dok će Ledena šuma predstaviti Disko veče.

Ulaz je slobodan za nastup Sare Renar i Ane Ćurčin u Kulturnom centru Novog Sada, koncert Josip A Lisac i Dojo u klubu B-612, dok u gimnaziju Laza Kostić dolazi Loran Prokopić sa prijateljima, u Muzej Vojvodine hor Sveti Stefan Dečanski, a u Startit centar Peaceful Warriors. U Studiju M će biti održan i pop/rok koncert novosadskih muzičkih škola.

Ulaznice za određene događaje su već rasprodate, a o dostupnosti, ceni i početku događaja možete se informisati putem zvaničnog sajta manifestacije.

IMG_5602-(Copy) (Copy)