Jorgovani, Terrier i No Discipline! krajem marta u Zrenjaninu

U subotu, 30. marta, bendovi Jorgovani, Terrier i No Discipline! nastupaju u novom zrenjaninskom klubu koji se zalaže za promovisanje urbane andergraund scene i koji nosi ime Mitraljez.

Progres Jorgovana se odvija krupnim koracima. Primetno je da sve više ljudi želi da ih čuje, a najbolja potvrda njihove pozicije dogodila se u punom beogradskom SubBeernom centru, kada su, pored lokalne publike, na koncert pristigli ljubitelji benda iz svih delova zemlje, uprkos lošim vremenskim uslovima. Spoj panka, alkohola, znoja i uzavrelih testosterona preovladava na njihovim nastupima, što će nesumnjivo biti slučaj i na predstojećem koncertu. Uz četiri Marka i jednog Miloša fešta je unapred obezbeđena.

Terrier je novi bend na beogradskim ulicama, a njegov sastav čine veterani andergraund javnosti. Priča o Terrier-u otpočela je tokom leta prošle godine na PRIS Stage-u na kome je dokazao da tvrđi zvuk tek stupa na scenu i da se rokenrol vraća u grad. Bend svakim nastupom zvuči sve jače, dok iskrenost u tekstovima pesama ne jenjava. Uoči prvog nastupa objavili su album prvenac koji nosi naziv Muzika za porniće, a već na PRIS Toxic Weekend-u predstavili su nove pesme.

Sa radom nemirnog lokalnog sastava No Discipline! upoznat je svako ko je iole upoznat sa pank i hardkor scenom ovog Grada u crnom. Osim lokalnih svirki, imali su priliku da sviraju na 51. Zaječarskoj gitarijadi, kao i u beogradskom Kuglašu. Za sobom imaju 7 godina rada i svrstavaju se u mlađu generaciju bendova. Oni uvek idu sami, najčešće su krivi za sve, izuzetno su harizmatični, ali sa radom stagniraju. Kris, zadužen za bubnjeve, ima opravdanje za svoj nerad, nered, nedisciplinu i apropo toga se apeluje na članove da mu srede studio i instrumente.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 300 dinara. Karte u pretprodaji možete nabaviti u bilijar klubu Trezor ZR svakog dana od 16 časova. Cena karata na dan koncerta iznosiće 400 dinara.

IMG_3592