Jorgovani prave veliki koncert na otvorenom u bašti KST-a

Beogradsko-ćićevački boemski pank bend Jorgovani održaće prvi veliki beogradski koncert na otvorenom prostoru i to u četvrtak, 23. maja, u bašti Kluba studenata tehnike. Podrška na ovom koncertu biće bendovi Keni nije mrtav i H202.

Nakon najvećeg beogradskog koncerta koji je održan krajem prethodne godine u SubBeernom centru, Jorgovani novo viđanje sa beogradskom publikom najavljuju samo 11 dana uoči održavanja, tik nakon premijernog zagrebačkog koncerta koji je veoma dobro propraćen od strane publike. Kao i uvek sa njima, možete očekivati vatrenu svirku propraćenu nezaboravnim provodom, horskim pevanjem i potocima piva.

Keni nije mrtav je mladi pank bend koji još uvek nije proslavio dve godine postojanja, a koji, uprkos tome, iza sebe broji veliki broj koncertnih aktivnosti, u poslednje vreme kao česta podrška na regionalnoj turneji kragujevačkog benda Čovek bez sluha. Kruševljani će u baštu KST-a doneti melodični pank, te će se stvoriti svojevrsna sinteza u izvedbi pregrupa.

H202 su svež bend na beogradskoj pank sceni, a publici su se predstavili sa nekoliko singlova propraćenih spotovima, objavljenih u kratkom vremenskom periodu, nakon čega je usledila i promocija albuma prvenca održana u Elektropioniru. Ovo će biti drugi nastup benda.

Ulaznice po ceni od 500 dinara možete kupiti u prostorijama KST-a, Felix Shop-u i klubu Vrtoglavica. Ulaznice na ulazu u klub biće dostupne po ceni od 700 dinara.

IMG_4479