Jenny Woo, Trnje i Ukratko Štef sutra u Kuglašu

Izvođači Jenny Woo, Trnje i Ukratko Štef nastupiće sutra, 11. maja, u beogradskom klubu Kuglaš.

Jenny Woo Oi Project je projekat koji je veoma dobro poznat u pank krugovima i koji traje od 2008. godine. Njena izdanja potpisuje Randale Records, a ovo će biti njen drugi nastup u Beogradu. Prvi je održan krajem 2017. godine kada je nastupila u Božidarcu.

Trnje se nakon nešto duže pauze vraća koncertnim aktivnostima. Iza sebe imaju album Bes u Beogradu koji je objavljen 2017. godine, a uskoro očekujemo svež materijal kada je ovaj bend u pitanju. Članovi benda su veoma posvećeni održanju pank scene, te je njihovo sveopšte aktivno prisustvo veoma važno.

Ukratko Štef se vraća u Kuglaš nakon nastupa u februaru ove godine, kada su pred beogradskom publikom predstavili svoj album prvenac. Oni su jedni od ređih predstavnika pančevačke pank scene, a nastali su 2011. godine.

Poznata je i satnica ovog događaja, te će tako prvi na binu izaći Ukratko Štef u 21 čas i 15 minuta, Trnje će na bini biti u 22 časa i 15 minuta, dok će Jenny Woo svoj nastup otpočeti u 23 časa i 15 minuta.

Ulaznice po ceni od 350 dinara možete kupiti na ulazu u klub, a uz kupljenu ulaznicu dobijate pivo ili rakiju po izboru.

IMG_1863