Izložba Zamrznuti tonovi u Kulturnom centru Novog Sada

Autorska izložba fotografija Zamrznuti tonovi, Marka Ristića, biće otvorena u četvrtak, 28. septembra, u Kulturnom Centru Novog Sada. Izožba će biti u okviru festivala Novi Sad Open Art 2017, koji promoviše umetnike do 35 godina i približava savremenu umetnost građanima kroz interaktivne sadržaje.
Na izložbi će biti prikazane fotografije sa svih koncerata koje su nastale tokom prethodnih devet godina – od Goblina, čiji je zvanični fotograf, preko koncerata lokalnih bendova, do velilih imena, kao što su The Podigy, Slayer, The Killers i Marilyn Manson.
Izložba Zamrznuti tonovi je specifična po tome što je otvori ekskluzivni nastup nekog domaćeg benda koji do sada nije viđen, pa će i ovoga puta biti tako, s tim što autor insistira na tome da to ostane iznenađenje, kojim će obradovati sve koji dođu na otvaranje izložbe. Sigurno je da će to biti neki od vodećih sastava u regionu.
Otvaranje izložbe zakazano je za 20 časova, a biće otvorena do 8. oktobra i svi koji su zainteresovani će moći da je vide u Tribini mladih, na drugom spratu Kulturnog Centra Novog Sada.
zamrznuti-tonovi-novi-sad-2017