Irish Stew u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu

Beogradski bend Irish Stew nastupiće tokom marta u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu, te će prilikom tih koncerata predstaviti novu violinistkinju benda Anu Đokić Brusić.

Uoči najave ova tri nastupa, Bojan Petrović, frontmen benda, poručio je svim kvazi menadžerčićima i kafedžijama koji se sete benda Irish Stew samo pred St.Patrick’s Day vikend da ih ne zanimaju njihove ponude, već da sviraju tamo gde publika zna zašto je tu.

Beogradski koncert biće održan tradicionalno vikend pred St.Patrick’s Day u Božidarcu, tačnije u subotu, 9. marta, a gosti na tom koncertu biće bend Scordisci. Ovaj koncert organizuju u saradnji sa Beogradskim irskim festivalom koji će ove godine biti održan od 9. do 17. marta. U tom periodu, svi ljubitelji irske muzike i kulture će pored koncerta Irish Stew-a imati priliku da posete i mnoštvo drugih kulturno/umentičkih događaja na nekoliko lokacija u Beogradu.

Koncert u Kragujevcu biće realizovan u petak, 15. marta, u Domu omladine, dok će nastup u Pančevu biti održan u petak, 22. marta, u Apolo dvorani. Gosti na tom koncertu biće pančevački bend Ukratko Štef.

Cena ulaznice za beogradski koncert iznosi 500 dinara u pretprodaji, a ulaznice možete nabaviti u Felix Shop-u i Božidarac Cafe-u. Cena ulaznice u pretprodaji za koncert u Kragujevcu iznosi 400 dinara, a ulaznice možete nabaviti u Domu omladine. Informacije o ceni ulaznica za koncert u Pančevu i dalje nisu poznate.

IMG_4885