Irie FM svira tri koncerta u Jazz kantini Lisabon

Popularni beogradski reggae/pop/synth bend Irie FM održaće niz nastupa 5, 6. i 7. juna u Jazz kantini Lisabon u okviru nesvakidašnjeg koncertnog događaja pod nazivom Rezidentura – serija koncerata.

Ovakvi ekskluzivni koncerti pružaju publici mogućnost intimnijeg kontakta sa bendom u divnom i opuštajućem ambijentu, bez gužve. Svi oni koji od koncerta očekuju malo više komotnosti, vazduha i piće nadohvat ruke, konceptom Rezidenture biće u svakom segmentu apsolutno zadovoljni.

Rezidentura – serija koncerata biće održana u Jazz kantini Lisabon, koja je pronašla svoje mesto u koncertnoj ponudi prestonice. Njena prednost je pristupačnost i klupski prostor koji je predviđen upravo za ovakvu vrstu susreta i koncertnih aktivnosti.

Dugo očekivani album Putevi jednog od najpopularnijih bendova prestonice ne prestaje da pleni pažnju publike. Vukašin Marković, frontmen ovog sastava, pozicionirao se kao vrhunski muzičar, autor i producent čiji dosadašnji rad odiše eklektičnošću srodnih svetskih izvođača.

Dopada mi se da bend svoje pesme izvodi u gotovo privatnoj atmosferi i da u tome, na neki način, publika učestvuje. Jedno je kada slušate i gledate bend sa velike distance. Rezidentura, za razliku od tog načina izvođenja, za cilj ima da ponudi nešto mnogo prisnije, pa samim tim unikatnije za posetioce koncerata. Beograd konačno ima novo, sveže mesto da se takav jedan blizak i lep kontakt ostvari na pravi način, izjavio je povodom prve Rezidenture Vukašin Marković.

Cena karte u pretprodaji iznosi 1200 dinara, dok će na dan koncerta biti 1500 dinara. Karte možete nabaviti putem prodajnih mreža Gigs Tix i DD Tickets, kao i na blagajni Kombank dvorane.

IMG_5349