Infinitiv, Brat i Sink zajedno u Užicu

Bendovi Infinitiv, Brat i Sink nastupiće u subotu, 17. marta, u Gradskom kulturnom centru Užice. Biće ovo tročasovni koncert bendova sličnog zvuka i senzibiliteta koji će užičkoj publici predstaviti svoj dosadašnji rad, nove pesme, kao i one sa kojima su užičani već mogli da se upoznaju.

Ininitiv je tročlani sastav nastao u Požarevcu krajem 2010. koji danas radi i stvara u Beogradu. Godine 2012. su izdali svoj prvi EP pod nazivom Deep inside. Posle dosta svirki širom Srbije i učešća na festivalima i takmičenjima, bend krajem 2013. objavljuje svoj prvi album U beskraj. U julu 2016. godine, osvojili su prvo mesto na Kuršumlijskoj gitarijadi.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom, koji je sve višeprisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Posle nastupa u Beogradu, svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom koncertu, gde će biti domaćini beogradskim bendovima.

Sink je bogradski sastav nastao 2012. godine. Iza benda su dva snimljena albuma od kojih je prvi objavljen 2014. godine pod nazivom Sve što nisam ja, dok je drugo izdanje objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju prošle godine pod nazivom Pred stubom srama… Sink aktivno promoviše
novi album koncertima širom zemlje.

Ulaznice ćete moći da nabavite na ulazu u klub po ceni od 200 dinara. Početak koncerta najavljen je za 21 čas.

IMG_5470-(Copy) (Copy)