In Flames ponovo nastupaju u Beogradu

Legendarni melodični death metal bend In Flames, poznat po razbijačkim pesmama poput Only For the Weak, Deliver Us, I Am Above, Come Clarity i Trigger, održaće koncert 20. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms i poslednji I, The Mask koji je izašao prethodne godine.

Rano smo bili odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života, objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

Cena ulaznice iznosi 2500 dinara. U prodaji je i VIP Meet & Greet ulaznica po ceni od 12810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, fotografisanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko prodajne mreže kao i na svim njihovim prodajnim mestima. Organizator koncerta je agencija Long Play. Prodaja ulaznica ide preko mesta i prodajne mreže www.tickets.rs. Početak događaja najavljen je za 20 časova i 30 minuta.