Hurleur, Navy ne obećava i Keni nije mrtav koncertno otvaraju PRIS Stage!

Bendovi inspirisani pank rok zvukom, Hurleur, Navy ne obećava i Keni nije mrtav, koncertno će otvoriti PRIS Stage koji se nalazi u okviru kluba Gavez na Adi Ciganliji, u petak, 29. juna.

Hurleur je energični pank rok četverac, oformljen u Negotinu 2012. godine. Trenutno je grupa stacionirana u Beogradu. Premda je reč o veoma mladim ljudima, ova četvorka može da se pohvali pozamašnim koncertnim iskustvima, a kao najznačajnija iz korpusa istih možemo istaći nastupe na Belgrade Beer Fest-u, EXIT festivalu, Arsenal-u, Zaječarskoj Gitarijadi, kao i veliki broj klupskih koncerata i svirki. Sastav je zimus objavio album prvenac koji nosi naziv Ja! pod okriljem izdavačke kuće RnR Records, te će ovom prilikom promovisati isti, a publika će imati priliku da kupi fizička izdanja albuma.

Ovo je Hurleuru prvi i najdraži nastup tokom predstojećeg leta. Raduje nas što ćemo svirati u tako prelepom okruženju kao što je Ada Ciganlija i sam Gavez. Apis je trenutno u dilemi da li da uz našu svirku idu gratis striptizete. Mislimo da hoće, zato vas pozivamo da 29. juna dođete na PRIS Stage u Gavezu, poručuje Aleksa Dinić, bubnjar benda.

Navy ne obećava je novi beogradski bend nastao tokom leta 2016. godine u mračnim hodnicima Bigza. Sa svoja dva singla Novi kult i Kventin Tarantino već su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze.

Ovom prilikom bend će predstaviti numere sa albuma koji je u pripremi. Na albumu prvencu ćemo se poigravati sa uvek vrućim temama kao što su ljubav, opijati, društveno uređenje, ali govorimo i o snovima, željama, idolopoklonstvu, buntovničkom duhu, životu posle smrti… Jako smo nestrpljivi i jedva čekamo da čujete šta imamo da kažemo, poručuju iz benda i dodaju: Nejvi je iscedio vodu iz pedalboarda, osušio gitaru, opravio Stanka i sad smo spremni za nove avanture. Dođite u Gavez na Adi, na PRIS Stage. Garantujemo da Keni nije mrtav, da Hurleur vrišti glasnije nego ikada i da Nejvi ne doliva vodu u žestoka alkoholna pića. Karte su džabaka, pića jeftina, a svirka žestoka. Ko neće da sluša svirku,  nek’ dođe da se ljubimo!

Bend Keni nije mrtav je oformljen prošlog leta u Kruševcu. Nasuprot stereotipima jednog pank benda, KNM baš i ne obiluje socijalno angažovanim tekstovima koji bi se uvrteli u glavu nekom novopečenom buntovniku koji sebe etiketira verovatno iz pomodarstva. Prostor za probe je sve tesnije nastanjen tekstovima prožetim detaljnim preispitivanjima, ukazivanjem na lične nedostatke i ciljeve, kao i impresijama i emotivnim rasplinućima koja po autoru tekstova zaslužuju mesto na repertoaru.

U mahu razigranosti, pank trojka iz Kruševca će na PRIS-ovoj bini dokazati neosporni kvalitet mlađe generacije bendova! Ovo će biti naš premijerni beogradski nastup, a ujedno i proslava godišnjice postojanja benda, te vas pozivamo da dođete i da se prepustite energiji i drugarskoj atmosferi, kažu momci iz benda Keni nije mrtav.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu iznositi 250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete nabaviti porukom u inbox stranice PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.

ssssss-2