Hurleur, SNB i Trnje u Firchie Think Tank studiju

Mladi negotinski pank rok sastav Hurleur promovisaće album prvenac u četvrtak, 12. aprila, u novosadskom Firchie Think Tank studiju uz podršku bendova SNB i Trnje.

Hurleur je u decembru prošle godine objavio album prvenac pod nazivom Ja!, o kom je bubnjar benda, Aleksa Dinić, pričao pre nešto više od mesec dana u video intervjuu publikovanom na našem sajtu. Bend će tokom čitave godine koncertno promovisati album širom zemlje i regiona, a za sada je poznato da će nastupiti i Beogradu na Zappa barci tokom maja, kao i na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu, o čemu ćete biti obavešteni putem našeg sajta.

Skupljeni na brzinu, ili pod skraćenim nazivom SNB, su novosadski pank bend nastao još 1995. godine. Napravili su pauzu koja je trajala nekoliko godina, a od ponovnog okupljanja 2012. godine rade po njihovom utabanom principu- energično, kratko i jasno.

Trnje je beogradski pank rok bend koji je veoma aktivan, kako koncertno, tako i studijski. U februaru su objavili spot za pesmu Mile Bereta, a u poslednjem kvartalu 2018. godine očekuje se izlazak drugog studijskog albuma. Luka Rašković, frontmen benda, početkom februara govorio je za naš sajt o bendu, planovima i mnogim zanimljivim temama.

Početak događaja zakazan je za 20 časova, a ulaz je besplatan.

IMG_6827-(Copy) (Copy)