Humanitarni koncert u Drumu

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Iliju Jeremića. U znak dobre volje, tvrdog zvuka i mekog srca, grupa prijatelja rešili su da organizuju druženje u Drumu (Ex. Blue Moon) u subotu, 30. septembra.

Ove večeri nastupiće punk/rock/metal sastav Sanitarium, old school rock i blues cover bend Best Beforepunk sastav Kuga i Kolera, alternative hard rock bend Blue Jard Hill, sastavi Marti Histerija i Gladni naučnici, kao i rock cover bend Vasić i Popadali Serveri.

Ilija Jeremić je pre dve i po godine imao operaciju, pri kojoj mu je odstranjen desni bubreg. U pitanju je Wilmsov tumor, redak oblik raka bubrega koji najčešće pogađa decu. Nažalost, pre nekoliko meseci, odlaskom kod lekara, HP nalazom je ustanovljeno da je recidiv, na plućnom krilu. Ilija je završio sa petim ciklusom hemoterapije i hitno mu je potreban nastavak lečenja na klinici u Francuskoj.

Iliji možete pomoći i slanjem SMS poruke, uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.
Više informacija možete pronaći ovde.

Početak nastupa je zakazan za 21 čas, a ulaz na ovu humanitarnu svirku je simboličnih 200 dinara i sav novac skupljen od ulaza i donacija biće uplaćen za Iliju.

21551867_1967790426799956_4771155712217666687_o