Hour of Penance i Infest krajem septembra u SKCNS Fabrici

Pod pokroviteljstvom MH Concerts-a i Serbian Hellbangers-a, u SKC Fabriku u Novom Sadu nam stižu 25. septembra tekuće godine, Italijani Hour of Penance, a gosti će biti domaći sastav Infest.

Kao vlasnici sedam studijskih albuma, od kojih prošlogodišnji Cast the First Stone i dalje dobija samo najbolje ocene širom sveta, Hour of Penance suvereno grabi napred i čvrsto drži poziciju jednog od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije.
Svoj stil izgradili su po uzoru na staru školu death metala i svemu dali svoj autentični pečat, te izgradili stil koji danas ponosno mogu nazvati svojim ličnim brendom.
Vešto balansirajući između tradicionalnog death metal zvuka i novog modernog brutal i technical death metala, Hour of Penance slobodno mogu da se svrstaju među prave bisere aktuelne svetske scene.
Poseban pečat njihovom zvuku daje dobro poznati bubnjar Davide Billa, poznatiji kao BrutalDave, koji je zbog svog superiornog vladanja instrumentom i sam stekao na hiljade fanova širom sveta.

Kao specijalni gosti i domaćini isto veče će nastupiti Infest, domaće ime koje definitivno nema potrebe posebno predstavljati. Bend koji svake godine učvršćuje svoj status na međunarodnoj metal sceni, nakon kraće pauze ponovo će se predstaviti domaćoj publici, ovoga puta u SKCNS Fabrici gde će odsvirati jedan od svojih ubojitih koncerata po kojima su dobro poznati, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Prvih 50 ulaznica prodavaće se po specijalnoj ceni od 1000 dinara, cena će u pretprodaji biti 1300 dinara, a na dan koncerta cena će iznositi 1800 dinara. Prodajna mesta su Gigstix i Eventim. Oldschool štampane ulaznice su u prodaji od 10. septembra samo u Felix i Mungos šopovima.

HOUR OF PENANCE + INFEST Novom Sadu