Hornsman Coyote tokom vikenda u Beogradu, Kragujevcu i Kraljevu

Legendarni Nemanja Kojić Coyote, posle sjajnog gostovanja u emisiji Balkan Info nastavlja svoju koncertnu promociju albuma Sevengreen.

Posle kraće pauze, ponovo nastupa u Beogradu, i to večeras, 16. novembra, sa početkom od 20 časova u Domu kulture Studentski gradCoyote će u Studentskom gradu pored pesama sa novog albuma izvoditi i svoje dobro poznate hitove poput Glow Jah Light, Belly of the Beast

Pored nastupa u Domu kulture Studentski grad, ovog vikenda Hornsman Coyote gostuje u Kragujevcu i Kraljevu u svojstvu DJ-a. Pored DJ seta, Nemanja će u oba grada održati i otvorenu tribinu/diskusiju na temu reaggae/rock scene u Srbiji, kao i o svojoj dosadašnjoj karijeri i saradnjama sa poznatim muzičarima poput Lee Scratch Perry-ja, Maxa Cavalere i Jah Mason-a. Nastup u Kragujevcu desiće se u subotu, 17. novembra, u Kulturnom centru UMMUS, dok će nastup u Kraljevu biti realizovan u nedelju, 18. novembra, u prostoru Rocknrolla.

Da podsetimo, Hornsman Coyote je svoj 10. studijski album Sevengreen objavio prošle godine pod okriljem beogradske izdavačke kuće Ammonite Records, a izdavanje albuma je ispraćeno velikim brojem koncerata širom Srbije i Evrope. Takođe, za čak 6 pesama sa ovog albuma su urađeni spotovi i to za pesme.

IMG_1472