Hornsman Coyote se vraća u Inđiju nakon 15 godina

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski alternativni kulturni centar Sprat 24. novembra tekuće godine.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, gostovaće kao DJ Coyote u Inđiji.

Kako saznajemo, od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji je prošlo više od 15 godina, а tada je ovaj muzičar nastupao sa bendom Eyesburn u klubu Stage.

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje. Ovu tribinu će voditi Marko Todorović, frontmen inđijskog benda Alitor.

Ova manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova, kao i šansu da se fanovi Eyesburna i ostalih Nemanjinih projekata upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere. Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere iz bendova Soulfly, Sepultura i Lee Scratch Perry-jem, ocem DUB žanra i legendarnim producentom koji je sarađivao sa Bobom Marlijem.

Početak programa je zakazan za 20 časova, a cena karte iznosi 300 dinara. U cenu karte je uračunato piće po izboru, kao i kupon za garderobu.

IMG_4628-(Copy) (Copy)