Hornsman Coyote narednog vikenda u Užicu i Čačku

Renomirani srpski rege umetnik Hornsman Coyote nastupiće u petak, 11. maja, u Gradskom kulturnom centru u Užicu i u subotu, 12. maja, u Srpskom pabu u Čačku.

Nakon sjajnog nastupa na Natural Mystic Festivalu u Gornjem Milanovcu, Nemanja Kojić Kojot nastavlja svoju promotivnu Sevengreen turneju. I na ovim koncertima nastupiće sa svojim soudsystemom koji čine Đurđica Vali Gajić, prateći vokal i Martin Gak, poznatiji kao DJ Selecta Martinez. Kako nezvanično saznajemo iz Hornsman Coyote tabora, za ovog muzičara predstoji izuzetno aktivna letnja sezona koja će se manifestovati u nekoliko turneja, od kojih je za sada najavljena samo sedmodnevna turneja po Poljskoj.

Na koncertima u Užicu i Čačku, za kupovinu će biti dostupne nove Hornsman Coyote majice, koje možete poručiti i putem mejla differentstringsbooking@gmail.com, dok sav info o majicama možete pronaći na zvanićnoj Hornsman Coyote Facebook stranici.

Cena karte u pretprodaji za koncert u Užicu iznosi 300 dinara i karte možete nabaviti u GKC-u, dok će na ulazu cena biti 400 dinara. Početak događaja najavljen je za 21 čas. Cena ulaznice za koncert u Čačku nije poznata, a početak događaja najavljen je za 22 časa.

IMG_1423