Holandski Lesoir sledeće nedelje u Elektropioniru

Holandski progressive rock sastav Lesoir održaće koncert u nedelju, 29. aprila, u klubu Elektropionir u Beogradu, u organizaciji Kosmonaut Booking & Promotion.

Lesoir će premijerno nastupiti u Beogradu u sklopu svoje prve balkanske turneje na kojoj će predstaviti svoj novi album Latitude koji su nedavno objavili za nemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music. Bend je počeo sa radom 2010. godine i do sada su objavili 4 studijska albuma i imali brojne uspešne koncerte po Evropi i Aziji od kojih obavezno vredi pomenuti čak 6 headline turneja po Engleskoj i headline nastup pred 120 000 ljudi na MIDI festivalu u Kini.

Maartje na vokalu, flauti i klaviru, Eleën na vokalu, gitari, klavijaturama, perkusijama, Ingo na gitari, Bob za bubanjevima i Ingo na basu, pod uticajem bendova Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson i The Gathering, na svom novom albumu predstavljaju dinamičan i moderan prog rock jednako začinjen i nežnim gudačima i snažnim gitarskim rifovima. Odličnu produkciju i miks albuma Latitude  potpisuju John Cornfield (Muse) i Bruce Soord (Katatonia, Opeth).

Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a cena ulaznice je 400 dinara.

Maastricht 3 september 2017 LESOIR Foto © Harry Heuts Photography 2017