Hladno Pivo proslavlja 30 godina rada u Beogradu

Najpopularniji hrvatski pank rok bend Hladno Pivo ove godine obeležava 30 godina rada serijom koncerata, a u subotu, 26. maja, održaće veliki koncert na Kalemegdanu na košarkaškim terenima KK Partizan.

Na radost brojnih fanova na koncertu će pevati svoje najveće hitove sa osam studijskih albuma. Uspomene sa prethodna četiri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

Svirka na Kalemegdanu bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovskog pa do Zatvorenih vrata, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj, poručuje frontmen Mile Kekin.

Pored koncerata, bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji Hladno Pivo – 30 godina – Greatest Hits, koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda. U svojoj dugačkoj muzičkoj karijeri prošli su put od underground boraca do mainstreama, da bi svakim albumom širili svoje žanrovske okvire. Na kompilaciji Greatest Hits mogu se čuti nove verzije pesama Ne volim te, Šamar, Samo za taj osjećaj i Zimmer Frei, a tu su i ostali hitovi koji su Hladno Pivo doveli na vrh top lista regiona: Pjevajte nešto ljubavno, Tening za umiranje, Nije sve tako sivo i druge.

Prava poslastica na kompilaciji je saradnja sa neponovljivom Josipom Lisac sa kojom je Mile otpevao pesmu Soundtrack za život.

Danas počinje prodaja ulaznica, a samo do četvrtka, 1. februara, uz jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija besplatno na svim prodajnim mestima Eventim-a, DD Tickets-a i Gigs Tix-a.

IMG_9087-(Copy) (Copy)