Haste, Artio, Kobold i Defiant početkom oktobra u CK13

U subotu, 5. oktobra, u novosadskom klubu Crna kuća nastupiće bendovi Haste, Artio, Kobold i Defiant.

Haste je thrash/death metal sastav iz Vrbasa, koji iza sebe ima objavljen EP pod nazivom Suffer is Beneath čija je koncertna promocija upravo održana u Crnoj kući pre dve godine. Imaćemo priliku da čujemo i novi singl, pod nazivom To Dwell With Darkness koji je objavljen pre manje od mesec dana. Masni rifovi, bes, znoj i gubitak glasa je nešto što se može očekivati uz Haste.

Artio je novi novosadski hardkor sastav, koji se na sceni pojavio početkom prošle godine. Njihov prvi nastup je bio upravo u Crnoj kući. Bend čini ekipa skupljena sa vizijom da stvara i ispolji dugo čuvane ideje. Reči koje opisuju ovaj sastav su nesvakidašnjost, agresija, ljuta muzika i sloboda.

Kobold je srpski speed/thrash metal bend već dobro poznat beogradskoj publici. Bend je objavio drugi studijski album pre nekoliko meseci koji nosi naziv Masterpeace, pa je ovo idealna prilika da se album predstavi i novosadskoj publici.

Defiant je death/black metal bend iz Hrvatske koji je aktivan već 14 godina. Podsećaju na bendove kao što su Behemoth, Vader, Hate i Decapitated što im i jeste bio cilj. Iza sebe imaju četiri studijska albuma i zavidan broj svirki, od klubova do festivala.

Početak događaja je zakazan za 21 čas. Karte ćete moći da nabavite na ulazu po ceni od 250 dinara.