Gužva u 16-ercu proslavlja 25. rođendan u Novom Sadu

Pank rok bend Gužva u 16-ercu iz Osijeka obeležava jubilej 25 godina postojanja i rada. Tim povodom, u organizaciji SKCNS, održaće koncert u Novom Sadu, u petak, 15. februara, u prostoru MKC Petefi Šandor. Gosti na koncertu biće novosadski bendovi Neprijatelj prelazi zeku i Tu ima zvuka.

Za jubilarni koncert bend će spremiti set listu pesama koja će predstavljati retrospektivu najvećih hitova iz svih delova njihove karijere. Slavonski pankeri, može se reći, imaju status miljenika novosadske publike, a njega su zaslužili energičnim i beskompromisnim nastupima po novosadskim klubovima i na festivalima. Poslednji nastup u Novom Sadu održali su prošlog leta na Fusion bini EXIT festivala.

Gužva je poslednjih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a zabeležili su i nastupe u Irskoj, Nemačkoj i Austriji. Paralelno sa koncertnim aktivnostima rade i na novom albumu, a nedavno su objavili singl La commedia e finita, koji ujedno prati i spot.

Ulaznice po ceni od 500 dinara možete nabaviti u CD Shop-u Mungos, kao i na prodajnim mestima GigsTix-a. Cena ulaznice na ulazu u koncertni prostor biće 700 dinara. Početak događaja zakazan je za 20 časova.

IMG_6131