Gužva u 16-ercu i Tri Kapljice u Shamrocku

Koncert poznate osiječke pank grupe Gužva u 16-ercu i novosadskog benda Tri Kapljice će se održati u subotu 4. februara u novosadskom Shamrock baru.

Gužva u 16-ercu je bend koji je godinama unazad izuzetno dobro primljen u Novom Sadu, a status miljenka ovdašnje publike su zaslužili odličnim nastupima na festivalima To be punk i Exit i mnogobrojnim samostalnim koncertima u klubovima Quarter i CK13. Gužvaci su poslednjih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a krajem 2015. godine su nastupali u Irskoj, Nemačkoj i Austriji. Iza sebe imaju tri studijska albuma, a pred novu godinu su objavili svoj novi singl za pesmu Slabo do umjereno normalno. Na novosadskom koncertu odsviraće najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere.

Ženski trio Tri Kapljice iz Novog Sada su autorski bend koji svira mešavinu melodičnog panka i roka. Prošlog leta na najvećem demo festivalu u regionu, banjalučkom Demofestu, od prijavljenih 467 bendova ušle u uži izbor, a zatim i u finale, među 12 najperspektivnijih regionalnih bendova. Početkom decembra 2016. godine objavile su svoj debitantski singl i spot za pesmu Hajde. Ovom pesmom, koja je objavljena u izdanju beogradske izdavačke kuće Lampshade media, najavile su svoj prvi studijski album koji će biti objavljen tokom ove godine.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti svakog dana u Shamrock baru. Broj ulaznica je ograničen.

img_6851