Green Velvet u Hangaru

Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, već 14. aprila na istom mestu Lovefest ponavlja spektakl i to sa živom legendom Čikago haus scene, Green Velvetom.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet, posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera Flash, La La Land, Answering Machine, Percolator i brojnih drugih, koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Na sreću klabera širom sveta, Jones je napustio master hemijskog inženjeringa i postao Green Velvet, ime koje je obeležilo više od dve decenije muzičke scene. Svetski di-džej mag svoju karijeru stvarao je devedesetih godina u Čikagu, odakle su ponikle neke od najpoznatijih pesama. Poznat kao veliki ekscentrik, Green Velvet je svoje ime dobio zbog zelene kose i sajberpank izgleda. Više i od imidža, ono što ga je izdvajalo od ostatka di-džej scene bilo je korišćenje sopstvenog vokala u narativnom maniru.

Na beogradski Lovefest Fire, Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke Think, Rise i Be Fearless. Osim svetske legende, ove večeri na bini, za koju se i ovog puta sprema specijalna scenografija, nastupiće i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Ulaznice za aprilski Lovefest Fire već su u prodaji, a ograničena količina karata dostupna je po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i GigsTixa. Karte možete da naručite na i kućnu adresu preko sajta Lovefesta. Više informacija o događaju, kao i ograničenoj količini VIP karata možete saznati ovde.

Green Velvet