Gramatik u novembru u Belexpocentru

Svetski poznati slovenački muzičar i producent Gramatik, sa prebivalištem u Njujorku, prvi put će nastupiti uživo, u pratnji gitare i klavijature, u Beogradu, u četvrtak, 23. novembra, u Belexpocentru, u okviru evropske jesenje turneje  RE : COIL Tour LIVE, tokom koje će posetiti 26 evropskih gradova.

Pored Gramatika, te večeri, publika će imati priliku da čuje i projekat Gramophonedzie Live Experience, koji okuplja neke od najboljih muzičara iz Srbije.

Gramatik je izdao devet studijskih albuma, tri EP-a, veliki broj singlova i remiksa, a 2013. godine je osnovao sopstvenu izdavačku kuću Lowtemp Recordings, koja sarađuje sa inspirativnim i ambicioznim umetnicima iz celog sveta. Godinu dana kasnije nominovan je za evropsku MTV nagradu, a početkom prošle godine izdao je svoj poslednji album – Epigram, ispraćen produženim Epigram Deluxe izdanjem sa remiksima i neobjavljenim instrumentalima. Novi EP ReCoil Pt. I biće objavljen 20. oktobra, dok je drugi deo izdanja planiran za sledeću godinu.

Karte za beogradski nastup Gramatika, u produkciji Blendera, nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem prodajne mreže GigsTixa, po ceni od 1790 dinara za parter i 2290 dinara za VIP.

Gramatik 01