Goblini na Beer Festu

Već smo najavili da će na ovogodišnjem, petnaestom izdanju, beogradskog Beer Festa nastupiti hrvatski pankeri Hladno pivo. Pankerskoj atmosferi doprineće i legendarni šabački pank rok bend Goblini nastupiće u subotu, 19. avgusta pred brojnim fanovima na Ušću.

Goblini i ovoga puta obećavaju da će odsvirati energičan i punokrvan koncert kojim će predstaviti presek svoje karijere, od samih početaka pa sve do današnjih dana.

Zaista Belgrade Beer Fest je pored najveće zabave u toku godine i najveći muzički događaj u Beogradu. Predivno je biti tamo i uživati uz dobro pivo i omiljeni bend, a svakako još lepše nastupati pred tolikom publikom i na svakako najboljoj bini u ovom delu sveta. Sve je nekako puta deset naspram ostalih festivala. Odlična je organizacija i funkcionisanje celog sistema, što muzičarima dođe kao neka vrsta nagrade za njihov rad. Pratimo Beer Fest još od Kalemegdana, ovo će nam biti treći put da sviramo i sigurni smo da nije poslednji, jer ovako nešto veliko i dobro kao što je BBF će trajati još dugo godina – kažu momci iz benda Goblini.

IMG_2781 (Copy)