Goblini i Kerber predvode prvi Belgrade Fort festival

Prvi Belgrade Fort festival biće održan u petak, 9. jula, kada će nastupiti KerberTexas Flood i The Rock i subotu, 10. jula, a tada će na bini biti GobliniSix PackPetar Pan i Psi. Ovaj dvodnevni festival biće održan na Kalemegdanu, u rovu kod Vojnog muzeja.

Korona je za nas bila zatvor, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika
radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za R’n’R žurke. Konačno live, kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred veliki beogradski koncert u okviru Belgrade Fort festivala.

Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Festa biće grupa Goblini, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album Jednina. Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album Jednina i ostali hitovi Goblina da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision, Tickets.rs, kao i putem DD Tickets sistema. Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1200 dinara, u ograničenom tiražu. Redovna cena biće 1500 dinara, odnosno 2000 dinara na veče održavanja festivala.