Gile i Magic Bush u martu u Domu omladine Beograda

Rok muzičar Srđan Gojković Gile i bend Magic Bush održaće koncert pod nazivom Retko svirane pesme 9. marta u sali Amerikana Doma omladine Beograda.
Sviraćemo pesme iz moje karijere koje su retko izvođene uživo. Biće pesama iz filmova, koje sam radio za Kako je propao rokenrol i Crni bombarder, iz saradnje sa Vladom Divljanom, nekih mojih solo pesama, ali i pesama Električnog orgazma koje retko sviramo, a neke čak nikad nismo svirali uživo! – najavljuje Gile.
Frontmen Električnog orgazma je uporedo sa radom u matičnom bendu, pored muzike za filmove, tokom karijere uradio nekoliko izuzetno zanimljivih projekata, kao što su solo album Evo sada vidiš da može ili saradnja sa pokojnim Vladom Divljanom na albumima Rokenrol za decu i Rokenrol bukvar, odnosno Lutka koja kaže ne u supergrupi Vlada, Gile, Piko i Švaba.
Prilikom prošlogodišnjeg humanitarnog koncerta Eve Braun u DOB-u, Gojković je imao priliku da prvi put nastupi u pratnji Magic Busha, i kaže da mu se jako dopala kombinacija sa njima, nešto je drugačije od onoga sa Električnim Orgazmom.
Pošto mi se već neko vreme muvala po glavi ideja sa izvođenjem retko sviranih pesama, samo mi je kliknulo da je možda baš Magic Bush savršena kombinacija za tako nešto. Imaju zajedništvo unutar svog benda, a ja to jako volim i cenim. Samo smo sad ubacili mene i moje pesme u kombinaciju i desila se neka nova hemija, energija, objašnjava Gile.
Pretprodaja ulaznica počinje sutra, 11. januara, po ceni od 1000 dinara. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti putem prodajne mreže Eventim. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 1200 dinara.
dsc_8077