Gile i Magic Bush sutra u klubu Fest

Legendarni rok muzičar Srđan Gojković – Gile i bend Magic Bush održaće koncert pod nazivom Retko svirane pesme, 10. novembra u klubu Fest u Zemunu.

Sviraćemo pesme iz moje karijere koje su retko izvođene uživo. Biće pesama iz filmova, koje sam radio za Kako je propao rokenrol i Crni bombarder, iz saradnje sa Vladom Divljanom, nekih mojih solo pesama, ali i pesama Električnog orgazma koje retko sviramo, a neke čak nikad nismo svirali uživo, najavljuje Gile.

Frontmen Električnog orgazma je uporedo sa radom u matičnom bendu, pored muzike za filmove, tokom karijere uradio nekoliko izuzetno zanimljivih projekata, kao što su solo album Evo sada vidiš da može, iz 1989. godine, ili saradnja sa Vladom Divljanom na albumima Rokenrol za decu, objavljenom 1989. godine i Rokenrol bukvar, iz 1990 i Lutka koja kaže ne, iz 1991. godine.

Prilikom prošlogodišnjeg humanitarnog koncerta Eve Braun u Domu omladine Beograda, Gojković je imao priliku da prvi put nastupi u pratnji Magic Bush-a, i kaže da mu se jako dopala kombinacija sa njima, nešto je drugačije od onoga sa Električnim Orgazmom.

Nastavši na temelju kultnog Beatles tribjut benda The Bestbeat, Magic Bush je prošle godine objavio debitantski album First…, a trenutno ga čine gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 700 dinara. Na dan koncerta ulaznica će koštati 900 dinara. Početak događaja zakazan je za 22 časa.

IMG_9387