Gile i Magic Bush donose Retko svirane pesme u Niš

U petak, 16. marta, u niškom klubu Feedback nastupa Srđan Gojković Gile sa bendom Magic Bush. Na turneji nazvanoj Retko svirane pesme oni izvode pesme iz Giletove karijere koje odavno ili nikada nisu izvođene uživo.

Repertoar koje će publika moći da čuje je sastavljen od pesama iz njegove solo karijere kao i čuvenih numera koje je radio za filmove Kako јe propao rokenrol i Crni bombarder. Svečane bele košulje, Lutka koja kaže ne ili Hodam sad kao zombi su hitovi koje svi znaju napamet i ovo je jedinstvena prilika da ih čujemo uživo. Gile će na koncertu izvesti i numere koje je radio sa Vladom Divljanom, ali i neke od pesama Električnog Orgazma koje su nepravedno zapostavljene na njihovim koncertima.

Bend Magic Bush, koji prati Gileta je nastao na temelju kultnog Beatles tribjut benda The Bestbeat. Oni su prošle godine objavili debi album First… Izveštaj sa koncerta u Domu omladine Beograda pročitajte ovde, a galeriju pogledajte ovde.

Cene karata su 600 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta će biti 700. Karte možete kupiti u Vintage Shop-u, u Davidovoj ulici broj 9.

DSC_7639 (Copy)