GIFT svira Dejvida Bouvija sutra u Božidarcu

Ovog petka, 23. februara, u Božidarcu se održava koncert u čast David Bowie-a. Na ovom koncertu ćemo odati počast Bowievom liku i delu sa nastupom grupe GIFT, a kao specijalni gosti će nastupiti neki od naših najpoznatijih muzičara na koje je Bowie imao veliki uticaj – Srđan Gojković Gile iz Električnog Orgazma, Dejan Cukić, Bojana Stamenov i gudački kvartet Wonder Strings.
Bowie je definitvno bio najzanimljivija ličnost pop kulture, bio je toliko sveopsežan da je zadobio simpatije vrlo širokog spektra obožavatelja, od onih najtalentovanijih zaljubljenika u umetnost, preko okorelih rokera, do ljubitelja pop muzike. U muzičkom svetu gotovo da nema muzičara na kojeg Bowie nije barem malo uticao, mnogi ga pamte i iz bogate glumačke karijere, kao glumca iz filmova i pozorišnih predstava. Uglavnom, ne verujemo da postoji čovek kojeg je Bowie ostavio ravnodušnog, a svi bi se složili da je bio mudra, talentovana i draga osoba.
 
Pre nekoliko nedelja GIFT je premijerno izveo ovaj program posvećen Dejvidu Bouviju u Zagrebu i taj koncert bio je unapred rasprodat, a kao gost u nekoliko pesama pojavio se Massimo Savić.
 
Ulaznice su u pretprodaji u Felix shopu po ceni od 500 dinara, dok će na ulazu na koncert u Božidarcu koštati 600 dinara.
IMG_9416-(Copy) (Copy)