Foo Fighters u junu u Hrvatskoj

Jedan od najpopularnijih rock bendova današnjice, Foo Fighters, konačno stižu u naše krajeve. U okviru turneje Concrete and gold oni će 19. juna nastupiti u Puli, u prostoru čuvene Arene. Broj karata za ovaj događaj je ograničen na 7000, a posetioce očekuje spektakl u trajanju od skoro tri sata, poručuju organizatori Los Angeles Agency.

Foo Fighters ne dolaze često na ove prostore, prošle godine su bili u Budimpešti tek drugi put u svojoj karijeri, prvi je bio 1998. Kao jedan od najvećih svetskih rock bandova, stadionska atrakcija u svakom delu sveta, za svoj premijerni nastup u regionu izabrali su možda i najljepši koncertni prostor koji ovaj deo Evrope ima. Ovo je jedno od najznačajnijih inostranih rock gostovanja u Hrvatskoj, a i šire, i aposlutna je poslastica za sve ljubitelje rock zvuka, kako zbog statusa i veličine Foo Fighters-a, tako i zbog same lokacije na kojoj će se koncert održati.

Tokom leta 2019. Foo Fighters će nastupiti na manjem broju evropskih festivala u kombinaciji sa samostalnim koncertima, od koji je jedan upravo ovaj u pulskoj Areni.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 23. novembra u 10 časova, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice. Pretprodaja će ići preko bendovog fan cluba na foofighters.com od utorka 20. novembra.

Cene po sektorima su parter stajanje 460 kn, tribine sedenje 430 kn, trava / gornje stajanje 370 kn, za osobe u invalidskim kolicima cena je 190 kn. Ulaznice u prodaji možete naći na svim službenim Eventimovim prodajnim mestima i online na www.eventim.hr.

FOTO Brantley Gutierrez
FOTO Brantley Gutierrez