Finale BARF festivala 2017 u Domu omladine Beograda

Na sedmi Beogradski autorski rok festival – BARF, prijavilo se preko 60 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju.

Na festival BARF 2017 koji će se održati 16. decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, plasirali su se bendovi Nemesis iz Beograda, Crossroad iz Loznice, Zimbabveanski Zavod Za Zaštitu Zverova iz Beograda, Crveni Karton iz Kruševca, Mister Hajd iz Petrovca na Mlavi i Royal Experiment iz Novog Sada.

U revijalom delu festivala nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor.

Pobednike festivala i ove godine čekaju vredne nagrade. Prva nagrada je 50 000 dinara i direktan plasman u kvalifikaciona takmičenja Bunt rok festivala 2018, kao i dva audio-video snimka sa nastupa. Drugo mesto dobiće 25 000 dinara, gostovanje i nastup uživo u emisiji Bunt, kao i dva audio-video snimka sa nastupa. Treća nagrada je dvadeset sati snimanja u studiju Mašina 23, direktan plasman u polufinalno veče Gitarijade Zaječar 2018, kao i dva audio-video snimka sa nastupa. Ostali učesnici dobijaju po jedan audio-video snimak, a svi bubnjari komplet palica firme Stunner.

Početak je zakazan za 19 časova i 30 minuta, ulaz je besplatan.

IMG_3976-(Copy) (Copy)