Festival Krv do kolena krajem avgusta u Garaži

U subotu, 24. avgusta, u beogradskom klubu Garaža biće održan festival Krv do kolena, u organizaciji administratora Instagram stranice Serbian Underground Metal, koji na taj način proslavljaju godinu dana svog rada i promovisanja manje poznatih imena srpske metal scene.

Na festivalu će nastupiti bendovi Haste, Riverroth, Chemical Tomb i Oksimortus.

Haste je death/thrash bend iz Vrbasa nastao 2015. godine. Bend je objavio svoj prvi EP pod nazivom Suffer Is Beneath u decembru 2017. godine i trenutno piše i priprema materijal za svoj prvi album. Kao svoj najznačajniji nastup do sada bend izdvaja nastup na EXIT-u 2019. godine. U Garaži će predstaviti svoj novi singl To Dwell with Darkness.

Novosadski black/thrash metalci Riverroth za sada iza sebe imaju dva EP-a i to Infernal Thrashing i Manifestation Of Dark Arts, kao i singl Thunderdevil. Kao značajniji nastupi benda izdvajaju se nastupi na EXIT-u i Zlo festu 2018. godine.

Chemical Tomb je crossover thrash bend nastao 2016. godine. Prvi EP Unsportsmanlike Conduct objavili su 2018. godine i do sada su imali nekoliko nastupa, a jedan od njih je bio na festivalu Hleba i igara.

Oksimortus je thrash metal bend takođe iz Novog Sada, koji je za sada objavio dva singla, Another Drop of Blood i The Profane Swordsman.

Početak događaja je zakazan za 20 časova, a kartu ćete moći da kupite na samom ulazu u klub po ceni od 250 dinara.

IMG_83752