Fest organizuje prvi Demo fest

Prvi put u svojoj istoriji, zemunski klub Fest organizuje DEMO FEST. Festival počinje u utorak, 7. novembra, nastupima prva tri takmičarska benda.

Svakog utorka na bini Festa naći će se po tri benda, najbolji po mišljenju žirija ulaze u finale, a najbolje u finalu čekaju vredne nagrade koje su obezbedili Pernod Ricard Serbia i Klub Fest. Za sada je poznat raspored bendova za prvih sedam takmičarskih večeri:

Prve večeri, 7. novembra, nastupiće sastavi NAVY ne obećava, Keni nije mrtav i Apricot Brew, 14. novembra će se na bini ovog kluba naći bendovi Framework, Door Window Nine i Sindrom, 21. novembra nastupiće Zehn für zehn, Sanitarium i Lagana sreda, a 28. novembra Dexter, Poriv i Danga. Pete večeri Demo festa5. decembra nastupiće Maera, Časlavi i H.C.Z, 12. decembra Aleja velikana, Istok je crven i Aritmia, a u ponedeljak, 18. decembra u Festu će svirati sastavi Paper Animals, HOD 21st Century Zoos.

Prijave za festival su još uvek u toku! Sve što treba da uradite jeste da osnovne informacije o bendu pošaljete na Facebook stranicu kluba Fest. Više informacija možete dobiti na broj telefona 063 700 81 50.

Klub Fest decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk, i već dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju. Zato, pokažite i vi šta znate i pokažite da imamo scenu vrednu pažnje – podržite prvi Festov DEMO FEST!

IMG_4159 (Copy)