Expectations, Dives, Technicolor Lies i Becomes as One u petak u Crnoj kući

Bendovi Expectations, Dives, Technicolor Lies i Becomes as One nastupiće u petak, 5. aprila, u novosadskoj Crnoj kući u okviru događaja koji nosi naziv Bye bye youth, a koji organizuje Rebuild Collective.

Ovaj događaj dobio je naziv po aktuelnom studijskom albumu benda Expectations. B end broji pet članova, nastao je 2009. godine i dolazi iz glavnog grada Bugarske. Sviraju hardcore, a iza sebe imaju četiri studijska izdanja koja su nastala u periodu od 2012. do 2018. godine.

Dives je tročlani indiepop/garage punk/surf rock sastav koji dolazi iz Beča. Bend je nastao 2016. godine i čine ga tri žene. One su trenutno na turneji, tokom koje pored Slovenije, Italije, Hrvatske i Mađarske nastupaju i u Gornjem Milanovcu, Novom Sadu i Beogradu.

Technicolor Lies je beogradski petočlani sastav koji je nastao 2016. godine. Izjašnjavaju se kao grupa neistomišljenika okupljena oko nedostatka ideje i pravog cilja u životu.

Become as One su veoma aktivan hardcore bend, a takođe i česti povratnici na binu Crne kuće. Tokom prethodnih godina nastupili su na mnogim bitnim novosadskim manifestacijama, kao i na događajima benefit tipa.

Početak događaja zakazan je za 21 čas, a ulaznice po ceni od 300 dinara možete nabaviti na ulazu u koncertni prostor.

FOTO: Facebook stranica Expectations
FOTO: Facebook stranica Expectations