Ensh nastavlja turneju

Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, nakon višemesečnog boravka u Kanadi i nastupa na mnogim festivalima, od kojih se posebno izdvajaju Canadian Music Week u Torontu i Electric Picnic u Irskoj, vratio se sa novim spotom i novom regionalnom turnejom!

Redefinišući postavke žanra, Ensh uspešno kreira autentičnu i  jedinstvenu viziju elektro-popa uz snažnu bas podlogu, izražen sint zvuk i dominantan glas. Ensh je atrakcija koju je neophodno ne samo zvučno već i vizuelno doživeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove, tako i kroz energijom nabijene žive performanse.

U narednom periodu moći ćete da ga čujete u beogradskom Elektropioniru 18. maja, zatim narednog dana u novosadskom CK13, pa dan kasnije u Kragujevcu u KC UMMUS, 25. maja u klubu Žiža u Banjaluci, a turneju će zatvoriti nastupima 26. i 27. maja u Sarajevu i Mostaru. U Sarajevu će nastupiti u Kriterionu, dok će dan kasnije biti u mostarskom OKC Abrašević.

Na turneji će ga pratiti mladi i sve popularniji umetnik Sergio Lounge, beogradski tastaturista. Pre nego što je pronašao svoj instrument u kompjuterskoj tastaturi, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu i kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu – lounge muzika, sa primesama italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike.