Električni orgazam u petak u Novom Sadu

Kultna beogradska rok grupa Električni orgazam stiže u Novi Sad u okviru velike turneje na kojoj promoviše svoj dvanaesti studijski album koji nosi naziv Gde smo sad? Novosadska promocija albuma biće održana ovog petka, 19. aprila, u klubu Firchie Think Tank Studio.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni orgazam će na novosadskom koncertu izvesti i sve svoje najveće hitove, kao što su Igra rokenrol cela Jugoslavija, Svečane bele košulje, Zlatni papagaj, Nebo, Bejbe ti nisi tu, Da si tako jaka, Spojimo se sad, Kako bubanj kaže, Seks, droga, nasilje i strah, Krokodili dolaze i mnoge druge, a koncert će trajati puna 2 sata. Zanimljivo je i to da će na novosadskom koncertu Električni orgazam proslaviti 56. rođendan svog gitariste Branislava Petrovića Banane, koji je rođen baš tog 19. aprila, a na pitanje šta novosadska publika može očekivati od benda koji je na sceni skoro 40 godina, Gile je odgovorio: Očekujte dva sata čistog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi!

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji u Mungos CDshop-u, kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, a na dan koncerta će karta koštati 1000 dinara. Početak događaja zakazan je za 22 časa.