Edo Maajka prvi put sa bendom u Banjaluci na 10. Demofestu

Edo Maajka stiže u Banjaluku kao pojačanje revijalnog programa desetog Demofesta, na kojem će nastupiti u četvrtak, 20. jula, tokom prve festivalske večeri.

Takođe, sam Edo Maajka će ovog puta imati pojačanje, jer će na Beton bini Demofesta svoje nove i stare hitove izvoditi uz pomoć benda, što će biti njegov premijerni nastup ovog tipa u Banjaluci.
Naime, za nove pesme i novi album, Edo je okupio bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od najboljih basista u Hrvatskoj, čiji je trenutni projekt Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich, faca je među muzičarima svetskog kalibra, gitarista koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, itd. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije.

Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu sa ovim momcima. Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak, kaže Maajka.

Kako bi dao uvid publici u ono što može očekivati od novog koncepta, Edo Maajka je juče objavio video singl za pjesmu ljubavne tematike Ne mogu disat, žestokog gitarskog zvuka, koja najavljuje novi album.