Eastock, Random i Teorija zavere u Užicu

Užičko-višegradski bend Eastock će u subotu, 28. oktobra nastupiti u Gradskom kulturnom centru Užice. Uz njih će, kao gosti, nastupiti bendovi Random i Teorija Zavere.

Bend Eastock nastao je u junu 2015. godine u Užicu. Pravac kome teži bend grubo se može svrstati u moderni rock. Zvuk ovog benda bazira se na moćnim ritmovima, skladno smišljenim bas šemama i gitarskim deonicama i, za bend najvažnije – troglasnom pevanju. Za sada, bend ima tri singla – Novi početak, Dan i Zidovi.

Random je alternativni rock sastav iz Beograda nastao 2010. godine. Svako od članova, svojim umećem doprinosi jedinstvenom zvuku. Spoj kreativnih i melodičnih rifova, snažnih bas linija koje savršeno uklapaju funkciju ritma i prateće harmonije, energičnih bubnjeva i izražajnih ženskih vokala, koji poseduje u sebi i izvesnu dozu romantičnog, ono je što na karakterističan način povezuje pomenuti zvuk. Random iza sebe ima dva samostalna izdanja u vidu EP-a.

Teorija zavere je hard rock bend iz Požege, osnovan u avgustu 2014. godine, a aktivnim radom bavi se od maja 2015. Osnovni cilj od početka se nije menjao. Bend aktivno radi na svojim autorskim pesmama, kojih trenutno ima jedanaest, snimanja u studiju su polako krenula, a očekuje se i spot za njihov prvenac. Autorske pesme su im dosta hvaljene od iskusnih muzičara baš iz razloga što svaka pesma nosi drugačiju poruku i posebna je na svoj način. Najveću inspiraciju pronalaze u problemima modernog društva ali ima i novih tekstova koji govore i o nekim vedrim temama.

IMG_2752-(Copy) (Copy)