E-Play u petak u Festu

Alternativni bend E-Play objavio je novu seriju koncerata od kojih je jedan u klubu Fest 29. marta tekuće godine.

Bend je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma Sloboda, koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće Long Play.

Album Sloboda je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Publika sama treba da proceni gde je njegovo mesto u našoj diskografiji. Na koncertu u Domu omladine, gde smo proslavili 20 godina postojanja, nije bilo vremena da posvetimo pažnju svakoj pesmi sa ovog albuma, pa se unapred radujemo Festu gde ćemo svirati dosta novih pesama, ističe pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.


Beogradski E-Play tokom 20 godina postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima E-Play, Crime, Drago mi je da smo se upoznali i Obični ljudi. Bez potrebe da nekome podilaze, Maja, bubnjar Goran Ljuboja – Trut, gitarista Nemanja Velimirović i prateći vokal Kristina Jovanović – Kika pristupili su i novom albumu Sloboda, nazvanom po jednoj od sedam novih pesama.

Ulaznice za koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u klubu Fest i u Felix Shop-u. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

 DSC_5232