E-Play krajem avgusta u bašti kluba Fest

Prvi put nakon velike pauze beogradski alternativni bend E-Play moći ćemo da čujemo i vidimo uživo u subotu, 29. avgusta, u bašti kluba Fest.

Evo, desila se mogućnost da probamo da održimo koncert i radujemo mu se kao nikada do sada. Nije lako živeti ovaj život na pauzi i baš zbog toga se nadamo da ćemo uspeti da stvorimo posebnu energiju u Festu.  Jako nam je nedostajala publika i ovaj predstojeći susret 29. avgusta će stvarno biti nestvaran za sve nas, izjavila je Maja Cvetković povodom predstojećeg koncerta i dodala da je važno da u ovom periodu budemo pažljivi: Molimo sve koji dođu na koncert da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima kako bi se ovaj događaj uspešno održao. Mislim da je svima već jasno koje su to mere koje treba da preduzmu.

Sastav E-Play objavio je nedavno svoj prvi lyrics video u karijeri za pesmu Japan sa aktuelnog albuma Sloboda. Time je svih sedam pesama sa albuma dobilo svoje video forme: Srešćemo se neki drugi put, Da budemo samo dobro, PristaništeUzmi mi sve, Šamarčina, sa porukom protiv nasilja nad ženama, Sloboda, u kome se pojavljuje simbolično glumica Sloboda Mićalović (kojoj je to inače bio prvi muzički spot u karijeri) i sada Japan.

Album Sloboda nedavno je izašao i na vinilu (Long Play 2020). Kratko opisujući suštinsko značenje Slobode za njen bend (u kome su i bubnjar Goran Ljuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović), Maja ističe: Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas.

Uz apel da pazite na sebe i na druge i poštujete sve propisane mere, klub Fest i bend E-Play pozivaju vas da 29. avgusta dođete u baštu kluba Fest da zajedno budemo sobodni i uživamo u dobrom rokenrolu!

Ulaznice po ceni od 1000 dinara u prodaji su od utorka, 25. avgusta, u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska).