Dža ili Bu, Divlje svinje, Uv i Belltoll u petak u Beočinu

Po prvi put u svojoj karijeri Dža ili Bu će održati koncert u Beočinu, u klubu Underground disco u petak, 4. maja. Pored njih nastupiće i bendovi Divlje svinje i Uv iz Novog Sada, kao i Belltoll iz Letonije.

Beogradski pankeri Dža Ili Bu su već preko trideset godina na sceni. Pored stalnih koncertnih dešavanja, oni su trenutno i u studiju gde rade na svom devetom studijskom albumu. Na nedavno održanom koncertu u niškom Feedback-u, sa kog smo izveštavali, odsvirali su i novu pesmu nazvanu Revolucija.

Novosadske Divlje svinje su nedavno objavile svoj prvi album Ne gledajte televiziju, recenziju pročitajte ovde. Iako postoje tek dve godine, članovi ovog benda su iskusni muzičari sa višegodišnjim stažom na našoj sceni. Ovaj nastup je zagrevanje pred koncertu promociju aktuelnog albuma koja se očekuje tokom leta.

Uv su takođe iz Novog Sada, nastali raspadom benda Uvertira. Imaju jedan album koji možete da preslušate na njihovim stranicama.

Ovaj događaj otvara letonski hardcore bend Belltoll koji su na svojoj prvoj evropskoj turneji. Imaju dva izdanja W.T.M.W. iz 2017 i BellToll objavljen ove godine i oba možete da preslušate na njihovoj Bandcamp stranici.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara, dok će na vratima na dan koncerta biti 600 dinara. Prodajna mesta su Underground Disco, Rock Caffe, Picerija Boler i Crna ovca u Novom Sadu.

IMG_9441-(Copy) (Copy)