DW9, ZZZZZ i Znoj na prvom događaju festivala Hleba i igara u Kuglašu

Bendovi Door Window 9, Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova i Znoj nastupiće u subotu, 2. februara, na prvom događaju koji će biti održan u Kuglašu u okviru festivala Hleba i igara.

Door Window 9 je u prethodnom periodu bio veoma aktivan kada su u pitanju nastupi po klubovima. Ovaj mladi tročlani bend počeo je sa radom 2016. godine, a svira rock/heavy indie rock zvuk. Samo neki od njihovih uzora su Jimi Hendrix, Joy Division, Foo Fighters… Ovom prilikom promovisaće dva singla, koja prate i spotovi. Prvi nosi naziv Eastern, a drugi Ride Your Mind.

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova je beogradski new wave/alternative rock bend. Šestorica običnih momaka čine srž ovog neobičnog benda, ne samo genijalnog imena, već i dobrog autorskog repertoara. Bend je pretprošle godine nastupio na BARF-u, te osvojio nagradu publike, što ih je dalje plasiralo u polufinale prošlogodišnje Zaječarske gitarijade.

Znoj dolazi iz Pančeva i u poslednje vreme su sve prisutniji na sceni. Sviraju zvuk koji vas primorava na igranje, znojavo zagreva atmosferu i tera vas da želite još. U poslednje vreme nastupali su na PRIS Toxic Weekend festivalu u decembru, u klubu Fest, zatim u rodnom gradu, kao i u klubu Ego na dočeku Srpske Nove godine.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub. Uz ulaznicu dobijate bon za pivo ili rakiju po izboru.

IMG_3074