Drugo izdanje Arhangel festa krajem maja

Drugi Arhangel fest biće održan 25. i 26. maja, na Dunavskom keju, u Grockoj. Nakon što je 2017. godine održan prvi Arhangel moto-rock fest na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta veći i kvalitetniji festival.

Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo, kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene, Kerber i SARS, ali još neke odlične bendove koji će svojim angažmanom doprineti dobrom raspoloženju.

U petak, 25. maja, na Dunavskom keju, nastupiće legendarna grupa Kerber, a pored njih i sastavi TriggerVoid InnUnchainedDusi, Posno praseContainated mindZla prilikaKuga Sanitarium. U subotu, 26. maja, publika će imati priliku da čuje SARS, Bolesnu štenadKontrasHunting soulsSan debelih ženaDoručak na traviMokri asfalt, Navy ne obećava Fulsh ideals.

Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja. Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo, poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

Ulaz na festival je besplatan.

IMG_0366-(Copy) (Copy)