Divlje svinje, Hurleur i Sickter večeras u Elektropioniru

Bendovi Divlje svinje, Hurleur i Sickter nastupiće večeras, 20. decembra, u beogradskom klubu Elektropionir.

Divlje svinje je pank bend oformljen početkom 2016. godine, kada su počeli sa radom na svojim pesmama, koje su predstavljale pogled i kritiku benda na svakodnevne pojave u našem društvu i politici. Album pod nazivom Ne gledajte televiziju, objavili su u martu 2018. godine za Metropolis music. Sa albuma su se već izdvojile pesme Ne gledajte televizijuSpontano okupljanjeUstani i Šišanje, a naš novinar je prvi objavio utiske o ovom izdanju u recenziji objavljenoj nekoliko dana po izlasku albuma.

Pank četverac iz Negotina, Hurleur, u Elektropionir donosi kako numere sa albuma prvenca Ja!, tako i sveže pesme koje će u narednom periodu biti objavljene. Nakon nešto više od godinu dana, vraćaju se na mesto gde je bila održana zvanična promocija albuma.

Sickter je novi bend koji je do sada objavio dva singla koja su pratili i spotovi, a u poslednje vreme je koncertno veoma aktivan. Beogradskoj publici će se predstaviti po prvi put i odsvirati autorski materijal koji će se naći na prvom dugosvirajućem izdanju.

Početak događaja zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub.

IMG_3330