Disaster, Unchained, Chemical Tomb u URMUS-u

Beogradski sastavi DisasterUnchained i Chemical tomb  nastupiće u petak, 6. oktobra, u URMUS-u.

Tri mlada benda su se udružila da slome monotoniju pop scene, te da vam prirede kvalitetnu muziku i paklenu atmosferu.

Disaster je heavy/thrash metal sastav, osnovan 2014. godine. Pored obrada pesama kultnih bendova, poput Pantere, Sodoma, Metallice, Slayera, bend radi na autorskom materijalu, te se na njihovom repertoaru za sada mogu naći i dve autorske pesme. Očekujte masovno šutiranje i paklenu atmosferu uz ovaj sastav koji prvi put svojim radom stupa na scenu.

Unchained je heavy metal sastav, nastao neverovatnim spletom okolnosti početkom 2016. godine. Za veoma kratak period, ovaj sastav je bend snažnu podlogu autorskih pesama, kojim se predstavljaju publici. Pored autorskog materijala, na njihovoj setlisti se mogu naći obrade grupa kao što su Manowar Judas Priest.

Chemical tomb je sastav koji je oformljen 2016. godine, sa namerom da sviraju crossover/thrash metal, sa uticajima hardcore panka. Njihov rad i repertoar su pretežno usmereni na autorsko stvaralaštvo.

Ulaz će biti otvoren od 20 časova, u 20 i 45 na bini će biti Disaster, u 21 i 40 Unchained započinje nastup, dok će veče zatvoriti Chemical Tomb nastupom koji će otpočeti u 22 časa i 50 minuta. Cena karte iznosi 200 dinara.

IMG_1229-(Copy) (Copy)