Disaster, Them Scarecrows i Speed Weed krajem marta u Kuglašu

Beogradski thrash metal bend Disaster, beogradski groove metal bend Them Scarecrowz i novosadski hardcore punk bend Speed Weed nastupiće u petak, 30. marta, u beogradskom klubu Kuglaš.

Disaster je formiran u januaru 2016. godine od strane dvojice gitarista, Milana Neškovića i Alekse Kostura. Radi nalaženja ostalih članova, Disaster u martu 2017. snima prvi demo snimak Age of evil. Nakon čestih promena članova, postava benda se ustaljuje na leto 2017. kada se bendu pridružuju Nebojša Savić na bubnjevima i Bane Mitrović na bas gitari. Bend je od oktobra ove godine počeo sa svirkama u poznatim beogradskim klubovima. Pesme benda govore o suštinskim problemima i tužnim istinama današnjeg društva.

Them Scarecrowz je bend iz Beograda, osnovan 2017. godine. Okrenuti su pre svega ka autorskom radu, a zvuk najviše podseća na groove-punk, mada im ni metal uticaji nisu strani. Tekstovi benda su na engleskom jeziku, eksplicitni su, a prisutna je i doza crnog humora.


Speed Weed je nastao u Novom Sadu krajem decembra 2017. godine sa idejom da se svira hardkor pank do iznemoglosti. Bend čine Strahinja Janković i Mladen Ivanković iz Riverrotha, kao i Ivan Bodiroga i Nemanja Vasiljević. Bend će predstaviti autorski rad potpomognut obradama dobro poznatih hardkor pank bendova.

Karte možete nabaviti na ulazu u klub po ceni od 200 dinara. Vrata se otvaraju u 19 časova i 30 minuta.