Disaster promoviše EP izdanje u Garaži

Beogradski thrash metal bend Disaster održaće promociju EP izdanja Trend is dead u beogradskom klubu Garaža, uz podršku bendova Bednici i Terrier.

Disaster je formiran u januaru 2016. godine, a od tada su bili veoma koncertno aktivni. Na red je došla promocija prvog zvaničnog studijskog izdanja, povodom koje su izjavili da ona označava kraj trepera, kvazi repera, ružičastih televizija, i ostalih kič i šund trendova.

Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Konstantno rade na autorskom materijalu i boljoj uvežbanosti. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Nakon kraće koncertne pauze, ponovo su na bini.

Terrier je privukao simpatije publike još pre prvog koncertnog događaja, koji je bio realizovan na PRIS Stage-u, čemu svedoči odlična posećenost prilikom promocije albuma Muzika za porniće. Nakon tog nastupa, publika je bend mogla da čuje na više koncertnih događaja u klubovima Garaža, Kuglaš i Ego, kao i na PRIS Toxic Weekend-u. Iako je aktuelni album objavljen pre manje od godinu dana, bend već aktivno svira nove numere koje će se naći na drugom izdanju.

Početak događaja zakazan je za 19 časova i 30 minuta. Cena ulaznice iznosi 250 dinara.

IMG_3626