Direktori, Trnje i Govnari u subotu u Božidarcu

Beogradski sastavi orijentisani na pank zvuk Direktori, Trnje i Govnari nastupiće u subotu, 28. aprila, u Centru za kulturu Božidarac.

Direktori su se na scenu vratili velikim koncertom u oktobru 2016. godine, a od tada su održali veći broj nastupa u zemlji i regionu. Ove subote imaće svoj prvi celovečernji koncert u Božidarcu. Ovog puta planiraju dvočasovni nastup na kome će izvesti sve najveće hitove iz svoje gotovo 30 godina duge karijere i to u proširenom sastavu, pojačani najboljom duvačkom sekcijom Beograda – članovima grupa Deca loših muzičara i Plejboj. Brojni fanovi biće u prilici da čuju i neke nove pesme pored legendarnih stvari poput Mi volimo pivo, Čistićete ulice, Njoj dao bi sve, Skinhedi skankuju, Ide voz, Proleće, Bando crvena

Trnje je beogradski pank rok bend koji je veoma aktivan, kako koncertno, tako i studijski. U februaru su objavili spot za pesmu Mile Bereta, a u poslednjem kvartalu 2018. godine očekuje se izlazak drugog studijskog albuma. Luka Rašković, frontmen benda, početkom februara govorio je za naš sajt o bendu, planovima i mnogim zanimljivim temama. Bend će, takođe, na leto nastupiti sa legendarnim bendom Dead Kennedys.

Govnari su trenutna nepoznanica za širu javnost, te će se publika sa bendom upoznati u subotu.

Ulaznice možete kupiti u Felix Shop-u po ceni od 600 dinara, dok će na ulazu na koncert cena karte biti 800 dinara. Početak događaja zakazan je za 20 časova.

IMG_8536-(Copy) (Copy)