Direktori nastupaju u Festu

Kultna beogradska pank grupa, Direktori, održaće 29. decembra samostalni koncert u zemunskom klubu Fest. Ovo će biti prvi samostalni koncert Direktora nakon više od jedne decenije. Kao predgrupa na ovom koncertu sviraće grupa Mister No.

Deset godina nakon albuma UA, ovaj kultni beogradski pank bend vratio se na scenu. Njihov prvi nastup nakon duge pauze napunio je Dom omladine na Belgrade Riot festivalu prošle godine. Nakon toga, imali su još nekoliko zapaženih festivalskih nastupa na Singidunum festu, Bedem festu, Koncertu godine u Novom Sadu, kao i na Belgrade Beer festu.

Direktori vam žele da uradite nešto lepo za sebe i one koje volite, kaže frontmen Nebojša Drakula i dodaje: Mi želimo da se ponovo družimo sa ljudima koji su nas slušali, a vala i mnogo više podelimo sa svima koji žele da dođu 29. decembra u klub Fest u centar Zemuna.

Cena ulaznice u pretprodaji je 800 dinara i možete je nabaviti u klubu Fest, kao i u Felix Shopu, dok će na ulazu u klub cena  karte iznositi 900 dinara.

IMG_8708-(Copy) (Copy)