Direktori komanduju drugom “pobunom” u Domu omladine Beograda

– Sedam bendova, među kojima i N.B.G, učestvovaće na Belgrade Riot Festu u subotu, 8. oktobra –
img_2581-copy
Povratak Direktora i nastupi još šest bendova obeležiće drugi Belgrade Riot Fest, koji će biti održan u subotu 8. oktobra 2016. godine, u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, od 19 časova. Organizacija Route 011, posle uspešne premijere ovog festivala u januaru, odlučila je da već početkom ove jeseni na jednom mestu okupi poznate muzičare sa alternativne scene. Tako će posetioci iste večeri moći da čuju još pet domaćih bendova – N.B.G, T-Error, Nadimač, Scordisci i Blanquito Cojones, kao i Infected Rain iz Moldavije. Ova grupa, karakteristična po moćnom ženskom vokalu, s nestrpljenem iščekuje prvi nastup u Beogradu, u okviru svoje evropske turneje.

Na zadovoljstvo velikog broja poštovalaca Direktora, ovaj beogradski pank bend, nastao osamdesetih godina prošlog veka, vraća se na scenu posle skoro decenije pauze, u originalnoj postavi, a sa probama su počeli upravo zbog „pobune“ zakazane za ovu subotu. Majstori melodične buke i ljubitelji piva uvežbavaju „Čistićete ulice“, „Ide voz“, „Bando crvena“, „Ko je svetski šampion“, „Volimo pivo“, „Životinjska farma” i druge njihove dobro poznate pesme.

Posle dugogodišnje zaslužene penzije, opet sviramo za staru ekipu i mlade snage, koje nisu imale prilike da nas čuju uživo. Eto nas ponovo u Domu omladine Beograda, posle dvadeset godina, na „pobuni“ u Amerikani, samo tri dana posle 5. oktobra. Spremamo suve pank/ska hitove i obećavamo dobro raspoloženje. Dođite ako smete – poručuju Direktori.

img_5927-copy

Nestrpljivo se iščekuje i nastup benda N.B.G, još jednog sastava iz osamdesetih godina prošlog veka, autentičnog predstavnika novobeogradske rokenrol i pank scene. Ponovo će se čuti „Anarhija“, „Marijana“, „Industrija piva“ i druge pesme po kojima je ovaj bend prepoznatljiv.

Pank se vraća u Beograd. N.B.G. vas poziva na Riot Fest u Domu omladine Beograda. Očekuje vas puno dobrih bendova, kao i premijera naše nove pesme „Akcija“. Pravimo ludilo i proslavljamo 32 godine od osnivanja. Prijatelji, očekujemo vas na koncertu – poručuju iz ovog benda.

Karte za drugo izdanje Belgrade Riot Festa se mogu kupiti po ceni od 1200 dinara na prodajnim mestima Eventim-a i DD tickets-a, Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), Žila Shopu (Belgrade Design District, Čumić), pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44) i Shamrock baru (Mite Ružića 5, Novi Sad).